Pileća džigerica sa pečurkama, paprikom i majonezom

13/02/2017
Milica Djordjevicod Milica DjordjevicŠef kuhinje
"Ako volite sočnu džigericu i paprike, ovaj recept je baš za vas."
Priprema15 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno35 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano59
  • Pregledi tokom meseca20
  • Pregledi tokom desmice5
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Operite džigericu i prokuvajte je 5 minuta u posoljenoj vodi. Nakon toga ocedite od vode i dodajte majonez.

Pomešajte dobro. Sipajte u pleh.

Isecite luk na polumesece i ispržite ga na malo ulja. Dodajte iseckane paprike i pečurke. Dodajte so i biber po ukusu.

Sipajte smesu od povrća preko džigerice. Pospite obilno narendanim kačkavaljem i pecite na 200 stepeni oko 15-20 minuta.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija