Pileća srca sa pečurkama i maslinkama

13/02/2017
Milica Djordjevicod Milica DjordjevicŠef kuhinje
"Ovaj specijalitet zaslužuje samo najbolje crveno vino. Uživajte uz društvo dobrih prijatelja."
Priprema20 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno60 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano22
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting4,3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očistite srca i dobro ih operite. Skuvajte ih u posoljenoj vodi.

Ocedite ih dobro i ispržite na malo masnoće. Dodajte iseckan luk, paprike i pečurke.

Dodajte maslinke i začine.

Sipajte smesu u odgovarajući sud sa poklopcem. Poklopite i ispecite jelo na 180 stepeni.

Pre serviranja pospite peršunom.slični recepti ovde

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija