Slovenski đuveč sa svinjetinom i pirinčem

14/02/2017
"Ukusno jelo sa svežim povrćem i krtim svinjskim mesom, kojim ćete slatko ugostiti drage ljude"
Priprema25 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno65 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Korisnici, koji su pripremili ovaj recept: 1
  • Ukupno pregledano830
  • Pregledi tokom meseca24
  • Pregledi tokom desmice3
  • Rejting5 od 5
  • Skuvano1

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite meso na kvadratiće i propržite. Dodajte luk i nakon nekoliko minuta dodajte 1/2 paradajza.

Sipajte 1 šolju vode i nakon desetak minuta dodajte paprike krupno isečene, pirinač i preostali paradajz sitno iseckan. Dodajte so, začine i sipajte u đuvečaru.

Sipajte toplu vodu (500-600 ml) i poklopite. Pecite na 200 stepeni 40 minuta. Pospite peršunom.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti