Ukusne svinjske uši u rerni

15/02/2017
Sonja Stanulovod Sonja StanulovŠef kuhinje / Autor
"Ne žalite vino, jer ove ukusne svinjske uši zaista traže mnogo vina."
Priprema35 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno65 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano65
  • Pregledi tokom meseca17
  • Pregledi tokom desmice2
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • svinjske uši – 7 komada
  • soja sos – 1 šoljica, tamni
  • aleva paprika
  • biber
  • šećer – prstohvat
  • so
  • ulje
  • univerzalni začin – za svinjetinu (po želji)
* merne jedinice

Način pripreme

Očistite uši, ako ima potrebe operite ih i stavite da se kuvaju, ali pazite da ih ne prekuvate. Izvadite uši i isecite ih na trakice.

U pleh sipajte malo ulja i stavite isečene uši. Pospite odozgo malo aleve paprike i soli.

Soja sos promešajte sa malo vode i šećerom, a ako želite, dodajte i malo univerzalnog začina za svinjsko meso.

Prelijte uši sosom i stavite u rernu. Servirajte sa šarenom solju.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija