Dinstana jagnjetina u đuvečari

15/02/2017
"Samo je pogledajte! Jagnjetina sa povrćem, koja se topi u ustima - ugrejaće vašu dušu"
Priprema20 min.
Kuvanje120 min.
Ukupno140 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 050
  • Pregledi tokom meseca58
  • Pregledi tokom desmice24
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Operite i isecite jagnjetinu na porcije, a nakon toga je pospite dobro alevom paprikom, uljem, nanom i malo soli.

Krompir oljuštite i krupno isecite na kocke. Luk i papriku iscite na komade srednje veličine, a paradajz oljuštite ispasirajte ili izrendajte.

U đuvečaru sipajte malo ulja i poređajte meso, luk, paprike, krompir i paradajz.

Dodajte 2-3 čaše vode, zavisi od veličine đuvečare. Posipite solju i nanom ili peršunom.

Poklopite đuvečaru, a poklopac možete malo zamazati testom od brašna i vode (zavisi o poklopca da li dozvoljava) . Prcite u umereno zagrejanoj rerni oko 2 sata.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti