Punjeni pileći file

16/02/2017
Milica Djordjevic
odMilica DjordjevicŠef kuhinje179
"Na pragu letnje sezone ne treba izazivati ovakvim odličnim receptima"
Priprema30 min.
Kuvanje45 min.
Ukupno75 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano22 557
  • Pregledi tokom meseca523
  • Pregledi tokom desmice30
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Istanjite tučkom pileće grudi, stavljajući ih u najlon kesu.

Pomešajte vino, maslinovo ulje, senf, so i biber po ukusu. Premažite pileće grudi sa unutrašnje strane.

U svako parče mesa stavite deblje parče dimljenog sira, šunku ili slaninu, isečene na listiće.

Umotajte piletinu kao koverat i svaki koverat uvežite koncem.

Poređajte ih u podmazan pleh, zalijte, ukoliko je ostalo marinade, posolite malo i zalijte vinom.

Prekrijte folijom i pecite u rerni zagrejanoj na 190 stepeni. Nakon otprilike 30 minuta sklonite foliju i ostavite da se zapeče.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija