Džigerica na seoski način

18/02/2017
Milica Djordjevic
odMilica DjordjevicŠef kuhinje179
"Evo našeg predloga za večeru, od vas zavisi da li ćete predlog prihvatiti."
Priprema15 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno55 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 998
  • Pregledi tokom meseca18
  • Pregledi tokom desmice6
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Luk i pečurke iseći na polumesece, šargarepu - na kolutiće, paprike - na krupno. Prvo ispržite luk i šargarepu.

Zatim dodajte svinjsku džigericu (prethodno je potopite u malo svežeg mleka i ocedite), iseckanu na parčiće i uvaljanu u brašno.

Nakon što se isprži, dodajte pečurke, paprike, i nakon nekoliko minuta paradajz pire, začine i vino.

Ostavite jelo da se krčka dok ne bude gotovo. Pospite iseckanim peršunom.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija