Čorbast pasulj

19/02/2017
"Ovo je klasičan bugarski recept za čorbast pasulj - sprema se brzo, lako i veoma je ukusno."
Priprema15 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno50 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Korisnici, koji su pripremili ovaj recept: 1
  • Ukupno pregledano1 231
  • Pregledi tokom meseca19
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting4 od 5
  • Skuvano1

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pasulj, zajedno sa šargarepom i belim lukom se kuva dok ne omekša u 1, 5-2 l vode, nakon čega se posoli. Dodaju se grančice čubra, koje se izdave nakon što se pasulj skuva.

Pravi se zaprška od luka iseckanog na tanke polumesece i brašna, doda se paradajz pire, a nakon toga i aleva paprika.

Zaprška se uprži sa malo bujona od pasulja i zatim se dodaje jelu.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti