Zapečen sataraš sa jajima na oko

19/02/2017
Tanja Radmanovacod Tanja RadmanovacInovator / Autor
"Ukusna večera ili brzi ručak koji se sprema za nekoliko minuta - probajte i podelite sa prijateljima."
Priprema30 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno40 min.
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 761
  • Pregledi tokom meseca7
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Iseckajte luk, pa ga propržite. Dodajte iseckanu papriku i nakon 3-4 minuta dodajte paradajz, so i biber po želji.

Kada se povrće zajedno proprži, dodajte izmrvljen sir i promešajte. Sklonite sa vatre i dodajte 1/2 iseckanog peršuna. Ponovo promešajte, pa dobijenu smesu isipajte u tepsiju, koju ste prethodno premazali maslacem.

Napravite 6 udubljenja i razbijte jaja. Stavite u rernu da se peče na 200 stepeni oko 10 minuta ili dok se jaja ne zapeku. Kad izvadite, posipajte preostalim peršunom.

Po želji, možete poređati i nekoliko ljutih papričica.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija