Zapečeni pasulj sa pirinčem i paradajzom

19/02/2017
Milica Djordjevicod Milica DjordjevicŠef kuhinje
"Spremili smo jedno neverovatno seosko jelo u rerni, koje je pogodno za dane posta ili za vegetarijance. Užitak je velik."
Priprema20 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno60 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano307
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Izdinstajte luk, šargarepu i paprike dok omekšaju. Dodajte pirinač, začine i 1 šolju vode. Ostavite smesu da vri nekoliko minuta.

Sipajte u smesu sa pirinčem prethodno skuvan pasulj, promešajte i prebacite u pleh. Dodajte oko 1 litar tople vode i dobro promešajte.

Pecite jelo u rerni prethodno zagrejanoj na 200 stepeni oko 25 minuta. Izvadite, poređajte kolutove paradajza i dopecite. Pre posluženja pospite seckanim peršunom.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija