Kuglof sarma

20/02/2017
Milica Djordjevicod Milica DjordjevicŠef kuhinje
"Sigurni smo da se ovog načina pripreme sarmi od kiselog kupusa do sada niste setili."
Priprema30 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno70 min.
Porcije8
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano164
  • Pregledi tokom meseca18
  • Pregledi tokom desmice5
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U podmazan kalup za kuglof poređajte listove kupusa.

Ispržite luk, pirinač, mleveno meso i dodajte začine po ukusu. Izmešajte dobro i sipajte smesu u kalup.

Zatvorite krajevima listova kupusa. Nalijte 1 šolju rasola i 1 šolju vode.

Pecite jelo na 200 stepeni oko 40 minuta ili dok kupus omekša.

Ostavite da se ohladi, odlijte vodu (ukoliko je ostala) i pažljivo prevrnite na odgovarajući tanjir.slični recepti ovde

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija