Zečetina sa povrćem u đuvečari

23/02/2017
Jelena Andonov
odJelena AndonovInovator86311
"Mekana zečetina sa svežim povrćem, kuvani u đuvečari do savršenstva - ovo je naš današnji predlog."
Priprema20 min.
Kuvanje180 min.
Ukupno200 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano98
  • Pregledi tokom meseca6
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Zečetinu oprati i naseći na komade, posoliti, pobiberiti i dodati alevu papriku. Krompir i šampinjone oljuštiti i naseckati na krupnije kockice.

U đuvečaru sipatu ulje i početi sa ređanjem: prvo meso, pa krompir, šargarepu, pečurke, grašak, beli luk, nanu i luk. Ređati sve dok se ne iskoriste svi sastojci.

Dodati sok od paradajza i sipati 2 - 3 čaše vode u kojoj smo razbili brašno. Ostaviti da se peče oko 2 sata na umerenoj temperaturi između 160 i 170 stepeni. Poklopac se može premazati testom od brašna i vode.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija