Pileća džigerica sa lukom iz mikrotalasne

23/02/2017
Jelena Andonovod Jelena AndonovInovator / Autor
"Pileća džigerica, kojom ćete iznenaditi čak i svekrvu, a pritom je pripremljena za manje od 10 minuta."
Kuvanje8 min.
Ukupno8 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano53
  • Pregledi tokom meseca6
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Luk naseći na kolutove. Džigericu probušiti štapićem i sjedniti sa lukom i masnoćom.

Ostaviti da omekšaju 2-3 minuta u mikrotalasnoj, koja je postavljena na najveću snagu, i promešati jedanput.

Posoliti i pobiberiti i peći 4-5 minuta u mikrotalasnoj (snagu smanjiti na 50% - ako je najveća snaga 1000 W, smanjiti na 500 W), sa uključenom opcijom za roštilj.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija