Jagnjeća čorba

23/02/2017
Sonja Stanulov
odSonja StanulovGlavni urednik24985
"Topla jagnjeća čorba, koja greje dušu."
Priprema50 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno80 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 277
  • Pregledi tokom meseca149
  • Pregledi tokom desmice15
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U šerpicu sipajte ulje. Kada se ugreje, upržite naseckane šargarepu, crni i beli luk. Nakon nekoliko minuta dodajte i nasečene iznutrice i pirinač.

Dodajte začine i nalijte bujon. Ostavite da se kuva, dok povrće ne omekša. Umutite jaje sa mlekom i brašnom. Stavite na vatru i sipajte malo od bujona.

Kuvajte zapršku 5 minuta i u tankom mlazu vratite u čorbu. Skinite sa vatre i poslužite čorbu toplu.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija