Dedina seoska gozba

23/02/2017
"Deda je napravio tako ukusnu gozbu, da je baba pocepala svoju diplomu kuvarice "
Priprema15 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno55 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano4 595
  • Pregledi tokom meseca101
  • Pregledi tokom desmice3
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • sirova kobasica - 1 kg
  • paradajz - 2 kg
  • jaja - 6 komada
  • peršun
  • beli luk - 4 čena
  • so
  • ulje
* merne jedinice

Način pripreme

Oljuštite paradajz i s malo ulja ga stavite da se prži. Dodajte isečen beli luk, peršun, poslolite i promešajte.

Kad je tečnost skoro isparila, prebacite sadržaj u pleh.

Zasecite kobasice na nekoliko mesta i poređejte je po paradajzu.

Stavite jelo u zagrejanu rernu na 200 stepeni i malo pre nego što se zapeče kobasica izvadite i razbijte jaja.

Vratite u rernu dok jaja ne budu gotova.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija