Pohovana boranija

24/02/2017
Sonja Stanulov
odSonja StanulovGlavni urednik25089
"U ime svih ljubitelja piva zahvaljujemo se na ovom izuzetnom predjelu uz pivo."
Priprema15 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno45 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 193
  • Pregledi tokom meseca127
  • Pregledi tokom desmice25
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očistite, operite i blanširajte boraniju u posoljenoj vodi oko 5-6 minuta. Ocedite i ostavite da se ohladi. U posudi umutite jaja, mleko i brašno.

Dodajte začine i sitno naseckani peršun. U drugu posudu sipajte brašno za pohovanje.

Uvaljajte boraniju prvo u brašno, zatim u smesu od jaja i spuštajte u zagrejano ulje. Pržite do zlatne boje i odložite na kuhinjski papir. Poslužite uz sos od belog luka.slični recepti ovde

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija