Kobasica sa kačkavaljem i krompirom

27/02/2017
"Brzo, lako i mnogo ukusno"
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano774
  • Pregledi tokom meseca306
  • Pregledi tokom desmice232
  • Rejting3.5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Kobasica se oljusti od kožice. Prave se prorezi u koje se stavljaju parčici kačkavalja i ređaju se u pleh u razmaku jedna od druge.

Krompir se seče na krugove i stepeničasto ređa između parčica kobasice. Prelivaju se umućenim jajima i odozgo se posipa iseckan mladi luk. Posipa se sa nekoliko kašika ulja.

Jelo se stavlja na srednji deo rerne i peče na 180 stepeni dok ne porumeni.

Od ovij sastojaka se dobijaju 4 porcije.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija