Lagani pohovani kačkavalj

28/02/2017
"Brzo, lako i ukusno meze za čašu vina"
Priprema30 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno45 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano580
  • Pregledi tokom meseca36
  • Pregledi tokom desmice2
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Kačkavalj isečete na pravougaonike debljine oko 2 cm i ostavite na 30 minuta u zamrzivaču.

Bračno se pomeša sa 100 ml hladne vode, prstohvatom soli i meša se dok se ne dobije glatka kaša. Posebno se umute jaja.

Kačkavalj se potapa u posudu sa hladnom vodom, nakon toga u kašu od brašna, nakon toga u prezle, a nakraju u umucena jaja.

Odmah se prže u ulju, a nakon toga se cede na ubrusu ili salveti. Prijatno!slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija