Svinjska džigerica sa lukom iz rerne

01/03/2017
"Sledite uputstva i pripremićete najukusniju svinjsku džigericu koju ste ikada videli!"
Priprema15 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno50 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano3 836
  • Pregledi tokom meseca600
  • Pregledi tokom desmice46
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pažljivo operite džigericu, isecete na kockice prečnika oko 4 cm. Posolite, začinite čubrom i uvaljajte parčiće u brašno.

Uvaljani parčići se potapaju u ulje i ređaju u odgovarajući pleh. Džigerica se pokriva sitno isečenim lukom na kriške, narendanom šargarepom, preliva se 1/2 vode i pokiva folijom.

Jelo se peče u prethodno ugrejanoj rerni na 180 stepeni oko 30-35 minuta. Servira se uz krompir pire.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija