Brzi kiseli kupus

09/03/2017
Tanja Radmanovacod Tanja RadmanovacInovator / Autor
"Specijalno za ljubitelje kiselog kupusa, koji nemaju strpljenja da čekaju da se kupus ukiseli!"
Priprema20 min.
Ukupno20 min.
Porcije1
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano4 952
  • Pregledi tokom meseca2322
  • Pregledi tokom desmice43
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Kupus očistite od suvih listova i korena. Sitno iseckajte i sipajte u tepsiju.

Iseckajte vezu celera i pomešajte sa svežim kupusom. Posipajte kašičicom mlevene morske soli, pa malo rukom ignječite, kako bi omekšalo.

Tegle punite kupusom, tako što prvo na dno sipate 1 kašiku soli i dolivate vodu.

Zatvorite i stavite na sunce da se fermentiše. Nakon 7 dana kupus je gotov.
slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija