Prebranac s kobasicom

10/03/2017
"Ali to je..lako, poznato, veoma omiljeno, zato što je uvek super ukusno Prijatno!"
Priprema20 min.
Kuvanje80 min.
Ukupno100 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano119
  • Pregledi tokom meseca8
  • Pregledi tokom desmice2
  • Rejting-

Potrebni sastojci

  • pasulj - 500 g
  • luk - 1 glavica
  • šargarepa - 1 komad
  • paprika - 1 komad
  • sok od paradajza - 250 ml
  • so
  • aleva paprika
  • ulje - pola šolje
  • makedonska kobasica - 300 g
* merne jedinice

Način pripreme

Operite pasulj, prekrijte ga vodom i stavite da provri. Kad provri, bacite vodu, dodajte novu da pokrije pasulj i nalijte još toliko vode.

Dodajte sitno isečen luk, šargarepu i papriku. Kuvajte pasulj dok ne bude gotov.

Zagrejte ulje u posudi za pečenje, dodajte alevu papriku i paradjz sok. Propržite malo.

Sipajte pasulj u posudu za pečenje, začinite sa solju i dodajte kobasicu isečenu na parčiće po vašoj želji.

Pecite dok jelo ne dobije preplanulu boju.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija