Skuša u paradajz sosu s pasuljem i kiselim krastavčićima

13/03/2017
"Nećemo ovaj recept nazvati Skuša doručak, jer je mnogo, mnogo, mnogo ukusniji od toga. Probajte i uverićete se sami "
Priprema20 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno55 min.
Porcije2
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano249
  • Pregledi tokom meseca10
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očistite ribu od iznutrica i glava i posolite je. Ostavite oko 20 minuta da upije so.

Oljuštite luk i issecite ga na sitno. Stavite ga u odgovarajuću posudu za pečenje i dodajete maslinovo ulje. Stavite posudu za pečenje u prethodno zagrejanu rernu. Kuvajte luk dok ne omekša.

Dodajte paradajz, pasulj, bebi šargarepe i sitno isečene kislele krastavčiće. Dodajte šećer, biber i lovorov list. Stavite ribu.

Ako je neophodno začinite sa solju. Zapecite jelo, dok ima masnoće i dok se ne zgusne.

Na pola pečenja možete da okrnete skušu pažljivo da se ispeče i s druge strane.

Pre nego što je gotovo zgusnite sos s brašnom, koje ste prethodno rastvorili u malo vode.

Servirajte jelo s parčetom limuna.
slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija