Dinstani krompir iz rerne

14/03/2017
Tanja Radmanovacod Tanja RadmanovacInovator / Autor
"Ovaj krompir možete poslužiti i kao garnir i kao glavno jelo. Izbor je vaš."
Priprema15 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno65 min.
Porcije5
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano813
  • Pregledi tokom meseca55
  • Pregledi tokom desmice10
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Krompir ogulite i uzdužno isecite. Luk i šargarepu sitno iseckajte, a paradajz iseckajte na kockice.

U šerpu stavite ulje i kada se zagreje, dodajte luk i šargarepu da se proprže. Nakon toga dodajte krompir i sipajte vodu da ogrezne. Poklopite i ostavite da se dinsta.

U drugoj posudi zagrejte ulje, pa dodajte alevu papriku. Dobro promešajte, dok se aleva paprika ne rastvori, pa je zatim isipajte kod krompira. Po želji, ako mislite da nije dovoljno aleve, možete dodati još, ili dodati i paradajz pire.

Pre nego što je krompir u potpunosti gotov, dodajte začine i paradajz. Ako ima previše vode, ostavite da se krčka bez poklopca.

Kada je sve gotovo, isipajte u tepsiju i stavite da se zapeče na 180 stepeni.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija