Pohovana piletina sa kačkavaljem

14/03/2017
Tanja Radmanovacod Tanja RadmanovacInovator / Autor
"Smišljate kako da sakrijete od muža koliko ste danas potrošili para? Spremite mu ovo neverovatno i ukusno jelo i mi vam garantujemo da ništa drugo neće ni primetiti."
Priprema20 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno80 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano3 792
  • Pregledi tokom meseca293
  • Pregledi tokom desmice5
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • pile - 1 komad
  • kačkavalj - 200 g
  • jaja - 4 komada
  • brašno - 1 šoljica
  • ulje - 1 šolja
  • peršun - šoljica
  • biber - po želji
  • so - po želji
* merne jedinice

Način pripreme

Očišćeno i oprano pile stavite u posoljenu vodu da se kuva. Uklonite kosti i isecite ga. U činiji umutite jaja i dodajte brašno, peršun, rendan kačkavalj, isečeno meso, biber i so.

Od dobijene smese uzimajte kašikom i spuštajte u zagrejano ulje. Pržite dok ne porumeni.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija