Lepinje punjene jajima

14/03/2017
Jelena Andonovod Jelena AndonovInovator / Autor
"Evo još jednog dokaza da sa malo proizvoda i mnogo mašte možete smućkati pravu kulinarsku magiju "
Priprema25 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno40 min.
Porcije1
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano4 083
  • Pregledi tokom meseca205
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting4.7 od 5

Potrebni sastojci

  • za 1 lepinju
  • lepinja - 1 kom. integralna
  • jaja - 1 kom.
  • kačkavalj - 15 - 20 g
  • so
  • biber
  • šarena so
  • beli luk - svež, listovi za posipanje
* merne jedinice

Način pripreme

Lepinju izdubiti pažljivo nožem. Razbiti u sredini jedno jaje pažljivo, da ne bi napukao žumanac.

Narendati kačkavalj i posuti po krajevima lepinje (jaje treba da bude otkriveno), posuti malo šarene soli preko kačkavalja i peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni (samo gornja rešetka)

Kada jaje bude gotovo, izvaditi jelo iz rerne, malo posoliti i pobiberiti preko jaja i staviti malo naseckanih listova belog luka po krajevima.slični recepti ovde

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija