Taljatele Karbonara

15/03/2017
Tanja Radmanovacod Tanja RadmanovacInovator / Autor
"Tipično jelo italijanske kuhinje zbog kog ćete se zaljubiti u Italiju!"
Priprema15 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno40 min.
Porcije2
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano884
  • Pregledi tokom meseca366
  • Pregledi tokom desmice12
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Luk i beli luk prodinstajte u vinu 2-3 minuta. Pastu skuvajte u posoljenoj vodi.

Dok se taljatele kuvaju, slaninu sitno iseckajte i dodajte je smesi sa lukom. Prodinstajte još 2-3 minuta, dok slanina ne postane hrskava.

U manjoj činiji pomešajte pavlaku, jaja, parmezan i peršun, posolite i pobiberite.

Ocedite makarone i sipajte ih u tiganj, dobro promešajte sa slaninom i neka se prži sve zajedno još 1 minut.

Sklonite tiganj sa vatre i brzo dodajte smesu sa pavlakom, vratite na ringlu i intenzivno mešajte. Odmah poslužite.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija