Anđeoska torta

15/03/2017
Jelena Andonov
odJelena AndonovInovator86511
"Nazivaju je anđeoskom, jer ima ukus nečega što je pripremljeno u raju "
Priprema25 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno75 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano9 327
  • Pregledi tokom meseca23
  • Pregledi tokom desmice5
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • kukuruzno brašno - 40 g
  • brašno - 40 g
  • belance - 8 kom.
  • šećer u prahu - 225 g
  • vanila - 1 kašičica esencije
* merne jedinice

Način pripreme

Zagrejati rernu na 180 stepeni. Zajedno prosejati obe vrste brašna.

Umutiti belanca u sneg, sjediniti sa vanilom i šećerom i nastaviti sa mućenjem.

Pažljivo sjedniti sa brašnom i sipati u kalup za pečenje. Peći 45-50 minuta.

Tortu prebaciti u činiju za serviranje i posuti šećerom u prahu.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija