Pileća džigerica sa povrćem i kačkavaljem

16/03/2017
Tanja Radmanovacod Tanja RadmanovacInovator / Autor
"Ukusno jelo sa džigericom koje ćemo sa uživanjem jesti, samo da se kačkavalaj zapeče "
Priprema10 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno50 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano58
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Povrće iseckajte i propržite ga u malo ulja dok ne bude gotovo. Paradajz pireu razredite šoljicom vode, promešajte i dodajte povrću.

Posolite i dodajte začine. Promešajte i smesu isipajte u manju tepsiju. Očistite, operite i osušite džigericu. Malo posolite i uvaljajte u brašno. Džigericu stavite među povrće.

Jelo stavite u rernu da se zapeče 15 minuta na 200 stepeni. Izvadite i posipajte preko rendan kačkavalj. Vratite u rernu da se kačkavalj zapeče.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija