Sočne šnicle sa lukom i vinom iz rerne

16/03/2017
Tanja Radmanovac
odTanja RadmanovacDžedaj200024
"Žene ih zovu sočne šnicle, a muškarcima su one pravi dokaz ljubavi "
Priprema25 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno60 min.
Porcije10
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano3 409
  • Pregledi tokom meseca63
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • svinjsko meso - 1 kg od buta
  • vino roze - 1 šolja
  • univerzalni začin - za roštilj
  • so
  • vegeta
  • luk - 2 glavice srednje veličine
  • limun
* merne jedinice

Način pripreme

Meso isecite na komade. Izlupajte meso čekićem. Posolite i dodajte začine i dosta Vegete.

Šnicle poređajte u odgovarajuću tepsiju. Poprskajte ih uljem. Sipajte vodu i preko šnicli posipajte iseckan luk.

Pecite u zagrejanoj rerni. Na pola pečenja šnicle okrenite i dodajte vino. Vratite da se peče dok šnicle ne budu gotove.

Garnirajte sa limunom i možete poslužiti sočne i meke šnicle.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti