Pečena jagnjeća glava

16/03/2017
Tanja Radmanovacod Tanja RadmanovacInovator / Autor
"Unapred se izvinjavamo vegetarijancima i veganima, ali pečena jagnjeća glava je izuzetno ukusan delikates, koji vam preporučujemo od srca "
Priprema30 min.
Kuvanje110 min.
Ukupno140 min.
Porcije1
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 211
  • Pregledi tokom meseca112
  • Pregledi tokom desmice7
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Uklonite oči i jezik, pa jagnjeću glavu 10 minuta blanširajte u posoljenoj vodi. Jezik kuvajte 30 minuta, ogulite ga i vratite u glavu.

Ostale sastojke pomešajte i sa njima marinirajte jagnjeću glavu, a zatim neka odstoji na hladnom 2 sata.

Glavu prebacite u odgovarajuću tepsiju i pecite oko 90 - 110 minuta u prethodno zagrejanoj rerni na 160 stepeni.

Jelo poslužite sa svežim peršunom i garnirom po izboru.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija