Kobasice sa krompirom i šargarepom iz rerne

16/03/2017
Tanja Radmanovacod Tanja RadmanovacInovator / Autor
"Toliko ukusno jelo, da ga već očima jedemo "
Priprema60 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno85 min.
Porcije5
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 341
  • Pregledi tokom meseca333
  • Pregledi tokom desmice5
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Luk i šargarepu krupno iseckajte i prodinstajte sa malo ulja i vode. Kad omekšaju, dodajte paradajz, krompir iseckan na kockice i začine.

Sipajte 200-300 ml tople vode ili bujona i ostavite da se dinsta 5-10 minuta. Zatim sve isipajte u tepsiju.

Kobasice uzdužno isecite i svaku polovinu savijte i spojite čačkalicom. Pecite na 180 stepeni dok ne porumene.

Od navedene količine sastojaka dobijate 4-5 porcija.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija