Sočna rebarca sa povrćem

17/03/2017
Tanja Radmanovac
odTanja RadmanovacDžedaj200024
"Molimo vas, nemojte se suzdržavati, uzmite još! Vidite samo kako su sočna ova rebarca "
Priprema20 min.
Kuvanje45 min.
Ukupno65 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 157
  • Pregledi tokom meseca33
  • Pregledi tokom desmice10
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Rebra isecite na manje komade (2-3 rebra po komadu), uvaljajte ih u malo ulja i soli i stavite da se peku (na najnižoj rešetki) na 200 stepeni oko 15 minuta.

Pečurke očistite i krupno isecite. Šargarepu isecite na tanje komade, luk krupno isecite, a paprike na kolutiće.

Kad se rebra malo ispeku, rešetku podignite na sredinu rerne, rebrima dodajte pečurke, pecite 10 minuta, a zatim dodajte i ostalo povrće. Dobro promešajte, vodeći računa da rebra ne budu prekrivena povrćem.

Pecite još 5 minuta. Nakon toga u manjoj posudi pomešajte mleko, ljutenicu, sitno iseckan peršun, so i začine po želji, dobro promešajte i dobijenim sosom prelijte meso i povrće. Sve pažljivo promešajte i pecite dok ne bude gotovo ( oko 15 minuta).slični recepti ovde

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti