Domaća lisnata pica

19/03/2017
Tanja Radmanovacod Tanja RadmanovacInovator / Autor
"Ova raskošna domaća lisnata pica podseća na lisnatu pitu sa bogatim nadevom. Sigurni smo da će vam se svideti "
Priprema20 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno50 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 241
  • Pregledi tokom meseca843
  • Pregledi tokom desmice819
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Blago razvijte lisnato testo i stavite ga u tepsiju koju ste obložili papirom za pečenje.

Dobro ga premažite paradajz pireom. Preko rasporedite dimljenu slaninu, a zatim kolutiće kiselih krastavčića.

Zatim rasporedite sečeni paradajz, komadiće topljenog sira, posipajte šarenom solju i na kraju narendajte kačkavalj i blago uvijte krajeve testa ka unutra.

Zagrejte rernu i pecite picu na 200 stepeni oko 30 minuta.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija