Špikovani jagnjeći but

20/03/2017
"Nećemo vam objašnjavati koliko je ukusan ovaj but, samo ćemo vam reći da ga pripremite, a kvalitet ukusa ćete oceniti po praznim tanjirima posle toga "
Priprema20 min.
Kuvanje80 min.
Ukupno100 min.
Porcije8
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano361
  • Pregledi tokom meseca11
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Meso se opere i skida se kožica. Oštrim nožem se prave rupe u njemu i stavljaju se beli luk, parče šargarepe, malo slanine i zrna bibera.

Posipa se alevom paprikom i solju i uvija u foliju. Stavlja se u pleh i preliva šoljom vrele vode. Peče se u jako ugrejanoj rerni.

Kada je meso gotovo, skida se folija i peče se dok ne porumeni.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija