Domaći bahur (kobasica)

20/03/2017
"Domaći delikates za prave ljubitelje!"
Priprema60 min.
Kuvanje180 min.
Ukupno240 min.
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano39
  • Pregledi tokom meseca12
  • Pregledi tokom desmice9
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Džigericu sitno isečemo satarom. U nju dodajemo meso, takođe sitno iseckano.

Operemo i očistimo pirinač i praziluk, sitno sečemo i dodajemo u meso.

Dodajemo čubar, so, ljute paprike. Sve dobro pomešamo.

Operemo svinjska creva i počinjemo da ih punimo pažljivo smesom.

Stavlja se u šerpu sa vodom i kuva sve dok ne bude gotovo.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija