Đuvečare sa krompirom i različitim kobasicama

22/03/2017
Mariola Pantelic
odMariola PantelicPočetnik1435
"Ukusne su zato što su napravljeni s najukusnijim kobasicama - što više to bolje i veliki merak "
Priprema20 min.
Kuvanje45 min.
Ukupno65 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano43
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom desmice4
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite krompir na četiri dela, a nakon toga četvrtine na veoma tanak čips.

Sipajte na dno svake đuvečare po jednu kašiku ulja.

Raspodeliti podjednako u posude namirnice, tako što najpre počnete s krompirom, odozgo ređajte kobasice, izmrvljen sir, pečurke, masline i pospite začinima po želji.

Prelijte isečenim paradajzom i sokom od pečuraka. Možete da dodate još malo vode ako želite da bude tečnijem ili više soka od paradajza, ako tako više volite.

Stavite đuvečare u rernu i onda uključite na 200 stepeni. Pecite oko 40 minuta. Odklopite i razbijete po jedno jaje i vratite ih ponovo na kratko u rernu, da se jaje zapeče.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija