Musaka sa kiselim mlekom

23/03/2017
"Proveren recept za klasičnu musaku sa ukusnim prelivom "
Priprema30 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno90 min.
Porcije8
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano771
  • Pregledi tokom meseca6
  • Pregledi tokom desmice3
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Mleveno meso se stavlja da se izdinsta sa iseckanim lukom i šargapera, i se dodaje malo vode, da bi se izdrobilo.

Dodaje se sok od paradajza sa biberom i sitno iseckanim belim lukom.

Krompir se opere i sece na tanke kockice. U posudu se rasporede krompiri sa mlevenim mesom i dodaje se mali vode, da se preliju.

Kada se musaka zapeče, a voda ispari, preliva se prelivom. Ponovo se vraća u rernu da se zapeče i da se dobije zlatna boja. Serviramo sa kiselim mlekom.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija