Pečeni šaran sa prazilukom i pečurkama

24/03/2017
Jelena Andonovod Jelena AndonovInovator / Autor
"Nemoguće je odoleti ovom ukusnom šaranu sa prazilukom i pečurkama, ali stvarno je nemoguće!"
Priprema30 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno90 min.
Porcije3
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano553
  • Pregledi tokom meseca15
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Šarana očistiti od krljušti i očistiti utrobu. Oprati ga i posoliti. Ostaviti da upije so oko 20 minuta.

Povrće očistiti i naseckati na odgovarajuće komade. Dinstati povrće na ulju. Dodati oprane i naseckane pečurke i naliti vino.

Posoliti i pobiberiti belim biberom. Smesu sipati u odgovarajući pleh. Odozgo staviti opranog šarana i peći u rerni dok ne dobije hrskavu koru.

Ukrasiti limunom pre serviranja.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija