Svinjske uši sa maslacem i soja sosom u tiganju

26/03/2017
"Svinjske uši jedemo, ali tako ukusan delikates još nismo probali!"
Priprema20 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno70 min.
Porcije3
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano39
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting-

Potrebni sastojci

  • svinjske uši - 600 g
  • maslac - 100 g
  • soja sos - svetli
  • so
  • biber
  • krompir - 500 g, blanširan
  • ulje - za prženje
* merne jedinice

Način pripreme

Očistite uši i skuvajte ih u slanoj vodi dok ne omekšaju. Gotove uši nasecite na male komade. Ugrejte maslac u gril tiganju i dodajte uši.

Pržite uz neprestano mešanje. Na sredini prženja dodajte 3-4 kašike svetlog soja sosa. Pobiberite.

Gotove uši sklonite sa vatre i ostavite ih u sosu.

Ugrejte ulje i ispržite krompir do zlatne boje.

Servirajte uši sa prilogom od blanširanog prženog krompira.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija