Ukusni želuci i srca u đuveču

26/03/2017
Toni Aleksov
odToni AleksovPočetnik1505
"Grehota je da ne poslužite ove mirisne želudce i srca sa najboljim crnim vinom "
Priprema30 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno65 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano109
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting-

Potrebni sastojci

  • želuci - 800 g, pileći
  • srca - 500 g, pileća
  • paradajz - 4 komada
  • paprika - 4 komada, crvene
  • crni luk - 3 glavice
  • bujon - 1 kockica, pileći
  • biber
  • aleva paprika, slatka
  • ulje
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Detaljno operite i očistite pileće želuce i srca. Stavite ih u vruću vodu, kada se malo prokuvaju skinite penu koja se formirala i ostavite ih da se kuvaju, dodavši kockicu pilećeg bujona.

Nasecite luk na krupno, a paprike na kockice. Stavite ih na kratko u tiganj i upržite, paradajz oljuštite i naseckajte na veoma sitno i dodajte i njega.

U đuvečare stavite želuce i srca, luk sa paprikom i paradajzom. Pospite začinima i stavite da se zapeku.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija