Rebarca sa krompirom i prazilukom u foliji

27/03/2017
"Toliko ukusna, sočna i mirisna, da će samo zakleti vegetarijanac odoleti ovom predlogu, a možda i ne "
Priprema20 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno80 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano955
  • Pregledi tokom meseca643
  • Pregledi tokom desmice281
  • Rejting-

Potrebni sastojci

  • svinjska rebra - 1 kg
  • krompir - 4 - 5 komada, većih
  • praziluk - 1 struk
  • soja sos
  • maslinovo ulje
  • biber
  • aleva paprika
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Nasecite krompir na kolutove. Rebra začinite soja sosom, alevom paprikom i biberom. Dobro ih utrljajte, kao krompir sa malo bibera i posolite.

Praziluk nasecite na kolutove. Na foliju ređajte krompir, rebro i praziluk. Ako je potrebno, dodatno začinite.

Prelijte sa malo maslinovog ulja i dobro umotajte foliju. Gotove pakete stavite u rernu i pecite ih oko 50 minuta. Ako želite da imaju koricu, pred kraj pečenja otvorite foliju i zapecite rebra.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija