Pileća sunca

27/03/2017
Toni Aleksov
odToni AleksovPočetnik1505
"Hoće li trpeza zasijati od ovih pilećih sunašca ili nam se samo tako čini? "
Priprema10 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno25 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano101
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Ako ne volite belo meso od pečenog pileta i ostalo vam je, evo kako ga možete pretvoriti u nešto ukusno!

Meso iskidajte ili ga naseckajte na sitno. Naseckajte mladi luk na sitno. Umešajte meso, luk, jaja, rendani kačkavalj i brašno.

Posolite, pobiberite i promešajte. Uzimajte od mase kašikom, sipajte je u tiganj sa zagrejanim uljem i lagano pritisnite kašikom.

Kada porumene sa jedne strane, okrenite ih i ispržite sa druge. Vadite ih na kuhinjski ubrus da upije višak masnoće.

Servirajte ih uz omiljeni sos!slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija