Bakina đurđevdanska jagnjetina

28/03/2017
Jelena Andonovod Jelena AndonovInovator / Autor
"Iz starih bakinih sveski smo izabrali ovaj predivan aromatičan recept za đurđevdansko jagnje! Hvala ti, mila bako, veliko ti hvala !"
Priprema15 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno75 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano47
  • Pregledi tokom meseca40
  • Pregledi tokom desmice5
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • jagnjeće meso - 2 kg
  • luk - 1 glavica
  • mladi luk - 10 - 15 strukova
  • so - po ukusu
  • aleva paprika - 1 kašika slatke
  • ljuta aleva paprika - 1 kašičica
  • ulje - 100 g
  • peršun
* merne jedinice

Način pripreme

Jagnjeće meso naseći i kuvati oko 30 minuta.

Upržiti sa sa lukom, posoliti i dodati slatku alevu papriku.

Dodati naseckan mladi luk i ljutu alevu papriku.

Peći u vrućoj rerni.

Pre serviranja posuti peršunom.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija