Zečetina sa pirinčem iz rerne

28/03/2017
Tanja Radmanovacod Tanja RadmanovacInovator / Autor
"Od srca vam preporučujemo, jer je ukusnije, a i zdravije od piletine sa pirinčem "
Priprema20 min.
Kuvanje80 min.
Ukupno100 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano18
  • Pregledi tokom meseca7
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting-

Potrebni sastojci

  • zečetina - 1.5 kg
  • luk - 2 manje glavice
  • pirnač - 1 šolja
  • ulje
  • nana - sušena
  • biber
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Zeca isecite na komade, pa ih sa malo soli stavite da se kuvaju, ali vodite računa da se ne skuvaju u potpunosti.

Luk i pirinač stavite u rernu da se malo ispeku. Sipajte malo od bujona u kome se kuvalo meso, pa zatim sipajte još jednu šolju vode, tako da za šolju pirinča imate 4 šolje vode.

Rasporedite meso po tepsiji, začinite i stavite u rernu da se peče.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija