Stelirisani kiseli kupus

28/03/2017
Jelena Andonovod Jelena AndonovInovator / Autor
"Nemojte da vas brine to što ćete vam na kraju zime ostati kiselog kupusa. Mi ćemo vam pokazati kako da ga sačuvate i da uživate u njemu još dugo!"
Priprema30 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno60 min.
Porcije10
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano38
  • Pregledi tokom meseca4
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Kupus iz kace ili bureta lako istiskati i sitno naseckati.

Puniti tegle za kompot, stalno pritiskati kupus da bude sabijen, da nema vazduha i da ostane sa sopstvenom čorbicom.

Zatvoriti hermetičkim poklopcima ili običnim. Tegle staviti u kazan sa vodom da budu oblivene i, kad voda provri, meriti 20 minuta.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija