Pikantni jagnjeći but u rerni

30/03/2017
"Pikantno jagnjeće meso, koje se topi u ustima - servirano sa mnogo ljubavi!"
Priprema10 min.
Kuvanje200 min.
Ukupno210 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano309
  • Pregledi tokom meseca14
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • jagnjeće meso - 2 kg but
  • soja sos - 2 - 3 supene kašike
  • ulje - 2 supene kašike
  • brašno - 1 supena kašika
  • beli luk - 3 čena
  • aleva paprika - 1 kašičica
  • biber - 1 - 2 prstohvata
  • aleva paprika - 2 - 3 prstohvata, ljuta
  • so - po ukusu
* merne jedinice

Način pripreme

U posudi pomešajte sastojke za premazivanje. Stavite but u pleh i namažite obilno pikantnom smesom. Sipajte vodu i uvijte u foliju.

Pecite na 180 stepeni oko 1 sat. Nakon toga smanjite na 160 stepeni i pecite oko 1 sat i 30 minuta do 2 sata.

Nakraju skinite foliju i zapecite but da dobije prijatnu preplanulost. Servirajte sa prilogom po izboru.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija