Marinirani šarun sa lukom i limunom

02/04/2017
"Jedan klasičan predlog za letnje meze sa mirisom mora i uzbudljivih uspomena "
Priprema10 min.
Kuvanje5 min.
Ukupno15 min.
Porcije2
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano34
  • Pregledi tokom meseca4
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Odvojite glavu od šaruna (šnjur) i iseckajte na odgovarajuće parčiće.

Oljuštite luk na veličinu po želji.

Stavite ribu u odgovajući tanjir i pospite sokom od limuna i iseckanim lukom.

Ukrasite komadom limuna i peršunom.

Servirajte uz odgovarajući napitak.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija