Pečeni bataci sa belim vinom i topljenim sirom

04/04/2017
Tanja Radmanovacod Tanja RadmanovacInovator / Autor
"Razum kaže - zelena salata, kupus salata, a srce vrišti - pileći bataci sa belim vinom i topljenim sirom!"
Priprema20 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno70 min.
Porcije5
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano132
  • Pregledi tokom meseca25
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • pileći bataci - 5 - 6 komada, donjeg dela
  • topljeni sir - 100 g
  • belo vino - 1 šolja
  • so
  • aleva paprika
  • soja sos
  • ulje - 1 kašičica
* merne jedinice

Način pripreme

Oprane i očišćene batake posolite i prelijte soja sosom.

Poređjte ih u vatrostalnu posudu. Prelijte ih belim vinom, poklopite posudu i stavite da se peku, dok ne omekšaju.

Pre nego što budu gotovi, sklonite poklopac, pa preko stavite komadiće topljenog sira i pecite dok ne porumene.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija