Džigerice jedinstvenog ukusa

04/04/2017
"Znate da vam ne bismo preporučili džigerice koje nisu jedinstvenog ukusa, a ove odgovaraju našim visokim standardima "
Priprema30 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno70 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 342
  • Pregledi tokom meseca15
  • Pregledi tokom desmice2
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Džigerice se uvaljaju u brašno i prže u ugrejanoj masti 3-4 minuta sa svih strana i vade.

U istoj masti se dinsta sitno iseckan luk dok ne dobije zlatnu boju, dodaje se narendana šargarepa i paprike isečene na trakice da se dinstaju.

Sipa se narendan paradajz i biber, lovorov list i sipamo vreli bujon, ali može i sa vodom. Začinjava se solju po ukusu i šerpa se poklapa i ostavlja na tihoj vatri 15 minuta.

Skida se poklopac i dodajemo džigerice, pomeša se sa ostalim sastojcima i ostavljamo da se kuva još 10 minuta. Posipa se origanom i servira. Jedinstvenog ukusa!slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti