Kobasice sa pirinčem, pečurkama i šargarepom

04/04/2017
Tanja Radmanovacod Tanja RadmanovacInovator / Autor
"Aromatične kobasice iz rerne, koje domaćin obavezno služi uz domaće belo vino "
Priprema20 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno50 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano41
  • Pregledi tokom meseca11
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Stavite kobasice u tepsiju, prelijte je sa malo ulja i stavite u rernu da se peče.

Izvadite kobasice iz rerne i u istu tepsiju dodajte sitno iseckane luk i šargarepu. Vratite u rernu.

Kada se malo ispeku, dodajte pečurke, koje ste krupno iseckali, spanać i pirinač.

Prelijte vodom (600 ml) i dodajte začine po želji. Kobasice stavite da budu preko povrća i vratite u rernu.

Nek se jelo peče sve dok ne ostane samo masnoća. Posipajte iseckanim peršunom.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija